CURSA MUNTANYA CASTELLTALLAT

20 d’Octubre de 2019

PRESENTACIÓ

IX CURSA DE MUNTANYA DE CASTELLTALLAT
#lamesrural del #campionatmaqui

Un any més els veïns del poble de Castelltallat organitzem la nostra cursa de muntanya, que enguany ja arriba a la seva novena edició. Aquesta és la primera de les tres curses del campionat maqui, i tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre del 2019.

Es tracta d’una cursa popular de 14’5 km a peu (no homologada) que transcorre pels paratges i corriols de nostre municipi, entre boscos, conreus i masies. El recorregut es desenvolupa per pistes forestals, amb petits trams d’asfalt de connexió entre ells. El temps màxim per a completar la cursa és de 2,5 hores.

Durant el circuit hi haurà 3 avituallaments (fruita i beguda) i un esmorzar de germanor al acabar. Hi haurà trofeus pels tres primers classificats, femenins i masculins, i pel primer local femení i masculí. Durant l’entrega de premis hi haurà un sorteig del material cedit pels nostres patrocinadors.

L’hora d’inici de la cursa serà a les 10:00 del matí, però cal que tots els participants recullin els pitralls a les 9:00 del matí. El lloc de sortida i arribada serà, com en altres edicions, el Casal de Castelltallat.

samarreta trail run cursa castelltallat

PREU INSCRIPCIONS

Anticipades: 15€ 
Mateix dia cursa: 20€
En cas de no tenir la llicència FEEC corresponent cal afegir 3€ d’assegurança.

PODEU FER INSCRIPCIONS  EL MATEIX DIA

de 2 de 9 a 2 de 10

Inscriu-te!

HORARIS:

Inscripcions al mateix dia: A partir de les 9h del matí.
Sortida: A les 10 del matí.

Més Informació

Recorregut

Distancia total: 13311 m
Elevación máx: 904 m
Elevación min: 759 m

Com arribar

1. Preneu la sortida 114 – Aguilar de Segarra/Fonollosa de l’EIX TRANSVERSAL (C-25).

2. Seguiu per la carretera BV-3008 en direcció Fonollosa.

3. Després de recórrer quatre quilòmetres i mig, a un canvi de rasant, trobareu a l’esquerra un camí rural asfaltat que condueix fins a Castelltallat.

4. Després d’uns cinc quilòmetres més per aquest camí, un cop sigueu a dalt de la Serra de Castelltallat, trobareu un trencall a mà dreta que anuncia Observatori Astronòmic de Castelltallat, el Casal de Castelltallat és allà mateix, abans d’arribar a l’Observatori.