Josep Roset i Sílvia Leal s’emporten la victòria del quart Campionat Maqui de curses de Muntanya Bages i Berguedà.
Una gran festa de la família Maqui 2015
C.E Marxes del Solsonès guanyen la categoria Maqui per equips
Duarri jo sep baixant corrents a la Bell RaceLa Bell Race era la cursa que tancava el Campionat Maqui 2015. Al voltant de 300 corredors s’han aplegat al Hotel Mas de la Sala de Cabrianes per recórrer els 15 Km d’itinerari per la comarca del Bages.
Adrià Duarri i Josep Roset han liderat la cursa des de l’inici, juntament amb Albert Comellas. Duarri ha imposat un un fort ritme que només ha pogut seguir Roset, mentre que Comellas ha quedat despenjat a partir del quilometres quatre. A falta de 5 Km Roset s’ha posat al capdavant intensificant el ritme però als últims 300 metres Duarri ha esprintat i li ha acabat traient 3 segons a Roset. Adrià Duarri ha entrat a la meta amb un temps d’1:05:52, seguit del corredor de Navàs Josep Roset, amb un temps de 1:05:55, i d’Albert Comellas, amb 1:08:28.
Per la seva banda la corredora del Centre Excursionista del Solsonès, Sílvia Leal, ha guanyat en categoria femenina amb una autoritat absoluta, amb un temps de 1:19:00, per davant de Yolanda Garcia 1:29:00 i Laia Gonfaus 1:30:00. Cal destacar que tan sols 14 hores abans Leal havia guanyat la cursa nocturna Rosa del Nord, fent parella amb Sílvia Zuñiga.
D’aquesta manera Josep Roset i Sílvia Leal són els nous campions de la general del Campionat Maqui, el circuit de curses de muntanya del Bages i el Berguedà.
En categoria equips que ha estat molt renyida se l’ha emportada el C.E Solsonès, segons els Mountain Runners del Berguedà i tercera posición els Desmuntamarges de Navàs.

SONY DSC

Al Hotel Mas de la Sala acollia per tercer anys consecutiu la Bell Race que és presentava amb novetats en el recorregut, posant a prova els participants tot jugant amb el terreny, com ens comenten des de l’organització:” no tenim grans muntanyes aquesta zona del Bages, però pujades d’infart, baixades, rocs, branques, matolls i un territori sinuós, amb sorpreses; el tenim. Els que ja ens coneixen saben que jugarem amb el terreny i el nom de Campionat Maqui no és perquè sí”. Has de venir a gaudir, el nostre consell deixar el GPS/Rellotge a casa i interactua amb corredors, terreny, paisatge i organització. Viu l’esperit del Campionat Maqui i la Bell Race

El Campionat Maqui tanca un any més el seu circuit per tots aquells corredors/es que busquen curses amb trets diferencial en les curses, més enllà d’una classificació i un temps total. Els amants d’aquest circuit tornaran a tenir una cita a partir del octubre del 2016, 3 mesos de muntanya i corriols; 3 mesos de curses Maquis, on el terreny, el territori, l’ambient, el tracte de proximitat fan que els seguidors d’aquest campionat es constitueixi com una petita família.

Classificacions cursa Bell Race 2015

Galeria fotos General al Facebook

Galeria de fotos Zona Campana i salt d’aigua al Facebook

 

El podium de la Bell Race

Silvia Leal, Yolanda Garcia i Laia Gonfaus

Silvia Leal, Yolanda Garcia i Laia Gonfaus

Adrià Duarri Josep Roset i d'Albert Comellas

Adrià Duarri Josep Roset i d’Albert Comellas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El podium Campionat Maqui

 Silvia Leal, Yolanda Garcia i Laia Gonfaus podiume dones Campionat curses catalunya muntanya 2015

Silvia Leal, Yolanda Garcia i Laia Gonfaus podiume dones Campion

Adrià Duarri Josep Roset i d'Albert Comellas General Campionat

Adrià Duarri Josep Roset i d’Albert Comellas

Podium equips 2015 C.E solsonès, Mountain Runners i Desmunta Marges de Navàs

Podium equips 2015 C.E solsonès, Mountain Runners i Desmunta Marges de Navàs

 

 

Gràcies a tots els corredors, voluntaris i col·laboradors per fer-ho possible.