equip organització curses maquis

PRESENTACIÓ

3 organitzacions, formades per gent del Bages i del Berguedà. Grup d’amics com tots vosaltres que ens encanta  el territori que tenim . 3 Associacions diferents que entre elles fem front comú per poder organitzar aquestes carreres de muntanya. A darrera hi ha el suport i ajuda d’adaministracions locals, empreses del territori que amb tot sumen i fan que en una data concreta poguem portar a terme aquell esdeveniment esportiu. En el pas dels anys hi ha agut més curses i organitzacions que han format part del Campionat. En l’actualitat esta format per 3 proves

El nostre objectiu: crear bons recorreguts i que esdevingui una festa de tots aquells/es que us encanta córrer i sobretot passar-ho bé amb altres companys. Agafem l’essencia de les primeres curses de muntanya del territori, on davant de l’esperit competitiu l’element principal era córrer i passar-ho bé. L’esperit nostre és el del Maqui: per la zona on estem, per la duresa del recorregut,  la vegetació que trobareu on les esgarrinxades de les branques dels arbresi de les bardisses us marcaran les cames i els braços.  Endinsar-se al Bosc per conèixer nous racons i nous camins.

Fruit de la unió d’ un grup d’amics, família i voluntaris agrupants en 3 associacions fent pinya per ajudar-nos a poder tirar endavant any darrera any aquest esdeveniments esportius. 3 curses amb formar sense aglomeracions de corredors, on es busca la qualitat dels circuits. Trobareu  «senders» fet que fa que no puguem avarca a multituds de gent. Des de les organitzacions tampoc es persegueix un format amb més de 500 participants per cursa. Curses on hi trobareu un tracte més pròxim i acabareu formant part de la família MAQUI.  Benvinguts/des a la família MAQUI. Durant 2 mesos ens anirem trobant els caps de setmana .

Cursa de Castelltallat, Cursa dels Tossals i la Cursa de la Bell Race.

CURSA MUNTANYA DE CASTELLTALLAT

CURSA MUNTANYA DELS TOSSALS

CURSA MUNTANYA DE LA BELL RACE