Les ganes de participar en la tercera prova puntuable pel Campionat Maqui fa que una setmana abans de celebrar la cursa les inscripcions anticipades s’hagin esgotat. L’organització va posar a disposició dels participants 500 places que el passat dilluns es van exhaurir. Aquest fet fa que el mateix dia de la cursa no es podran realitzar noves inscripcions.

El Trail dels Tossals presenta des del 2014 dos recorreguts de 14 km i 25 km. El recorregut de 14Km (+700m) transcorre per  Salt de Sallent, Capolat, els pantans de l’Espunyola i Sant Salvador. El recorregut de 25Km (+1400m) amb més desnivell, més corriols i algun petit tram de grimpada, permet descobrir la part més feréstega de la Serra dels Tossals, i gaudir les panoràmiques de la cresta, a més, aquest any s’arriba al punt més alt de la serra, el Tossal de Trasserra (1525m).

Els dos recorreguts acabaran amb un bon esmorzar amb producte de km 0: botifarra, cansalada, seques i una cerveseta per recuperar les forces.

Aquest any l’esmorzar consta de pa del Forn de Cal Pius (L’Espunyola), botifarra i cansalada de l’explotació familiar de Salt del Colom (L’Espunyola), mongetes seques cultivades a l’Espunyola i cuinades per l’Hostal de Montclar, i per acabar postres làctics de Masia Fontirons (L’Espunyola).

I tot això ben entaulats dins del Local Social de l’Espunyola, amb un bon caliu i una bona cerveseta per refer les forces.

 

La sortida de la cursa de 25km serà a les 9:00 del matí i la de la cursa de 14km a les 10:00.

La recollida de dorsals es realitzarà diumenge partir de les 7:30 per la cursa de 25km i a partir de les 8:30 per la cursa de 14km.

 

Tots aquells i aquelles que encara teniu ganes de fer una de les quatre curses que té el Campionat teniu l’oportunitat de participar en l’última de les la cursa de muntanya, la Bell Race del 29 de novembre al Hotel Mas de la Sala a Sallent. Una cursa de 16km de recorregut on podreu viure la festa de cloenda del Campionat Maqui 2015.