El Campioant Maqui 2015 de curses de muntanya de Catalunya ja està en marxa. Les 4 organitzacions que treballem coordinadament per portar a bon port les 4 curses que en formen part: Els Tossals, Els  Emboscats, Castelltallat i la mítica  cursa de la Bell Race del Mas de la Sala ja tenen les dates i han començat els preparatius per aquest 2015
DATES curses 2015 de muntnaya
Cada any es presenten novetats i canvis; aquest 2015 no serà diferent cau la cursa de l’últim Maqui i s’incorpora una nova categoria de classificació. Aquest any els corredors que us apunteu en nom d’un club, equip o grup d’amics sumareu punts en cada cursa per la classificació general. Des de les organitzacions es prepararà un premi especial per aquesta categoria ja que es busca l’esperit d’equip i germanor.

Les dates són:

4 d’octubre Cursa de muntnaya dels Emboscats
18 d’octubre cursa de muntanya de Castelltallat
15 de novembre cursa de muntanya dels Tossals
29 de novembre cursa de muntanya Bell Race al Mas de la Sala a Sallent.

El Campionat Maqui tancarà portes i farà la cloenda a la cursa de la Bell Race a les instal•lacions del Hotel- Restaurant Mas de la Sala al municipi de Sallent.

Les inscripcions s’obriran el dia 20 d’agost, aquest any tots els que s’inscriguin a la modalitat de Campionat sencer obtindran una motxilla per córrer valorada amb 40€.

En breu us anirem informant