El jove Jan Margarit i la Silvia Leal han estat els guanyadors de l’Últim Maqui d’Olvan 

El corredor de Matadepera s’imposa en l’Últim Maqui d’Olvan, la darrera prova del campionat del Bages i el Berguedà. El jove Jan Margarit ha estat el guanyador de l’Últim Maqui d’Olvan, la prova que tancava la tercera edició del Campionat Maqui. El circuit del Bages i el Berguedà, format per cinc proves, ha acabat aquest diumenge amb una cursa de 20 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu.

Margarit ha entrat a la meta situada al centre d’Olvan amb un temps d’1:30:36, amb una lleugera avantatge de 13 segons respecte Josep Rovira. Ivan Camps, el gran dominador del Campionat Maqui  ha entrat en tercera posició  amb un temps d’1:33:55.

Sílvia Leal, amb 1:46:03, ha guanyat en categoria femenina, mentre que la jove Maria Beringues, que arribava com a segona de la general, ha estat segona amb 2:01:22. Clàudia Roca ha completat el podi amb 2:04:21. La líder del circuit Maite Rivero  ha entrat en 4a posició amb 2:05:25, sumant així els punts necessaris  per mantenir el lideratge de la general.

Classificacions Últim Maqui

Classificacions General Campionat Maqui homes i dones

Octubre, novembre i desembre, tres mesos Maquis pels 1200 corredors/es aficionats a les curses de muntanya. Un final d’any d’intensa feina pels 200 voluntaris/es que han fet possible la celebració de les 5 curses del 2014, la  cursa dels Emboscats, la cursa de Castelltallat, la cursa dels Tossals, la cursa de la Bell Race  i la cursa de l’Últim Maqui.

La cursa de l’Últim Maqui que entrava dins el circuit Essential Running Tour de Merrell ha posat punt i final a la temporada Maqui 2014.  El circuit de curses de muntanya del Bages i el Berguedà s’acomiada fins el 2015 on segurament ens depararan més novetats com ja és normal en el campionat.