Ja estem a finals d’estiu, s’acosta la tardor i amb ell el Campionat Maqui de curses de muntanya del Bages i el Berguedà.

Octubre i novembre Maqui, uns mesos per tots aquells/es que us encanta l’essència d’aquest esport.

Pels nous que és el Campionat Maqui? Ambient de corredors, una família, recorreguts variats diversos; 4 curses i totes amb terreny diferent a fi que coneguis varietat. T’agrada la natura? T’agrada passar unes bones jornades esbravant-te fent activitat física? Busques generar endorfines? Campionat Maqui perquè més enllà d’una classificació i la referencia d’un temps hi ha molt més que et dona el poder córrer.

armilla campionat maqui inscripcio

15 d’agost  es van obrir les inscripcions online. Els que ja teniu clar el calendari de curses i voleu ser de la família Maqui podeu fer la inscripció a tot el Campionat sencer, aquesta opció us donarà dret a fer les 4 curses, a part té premi: una armilla paravent pera anar a córrer.

També teniu l’opció de fer la inscripció individual a cada cursa.

 

Us esperem un any més per viure amb tots vosaltres un reguitzell de vivències i poder gaudir conjuntament de 4 jornades Maquis; aptes per tots aquells corredors i corredores amb ganes de passar-ho bé, que busquin els seus reptes personals, que defugin de les aglomeracions, etc

Benvinguts/des al Campionat Maqui