CURSA MUNTANYA CASTELLTALLAT

20 d’Octubre de 2019

PRESENTACIÓ

AQUEST 2019 NOU TRAMS!!!!

Aquest 2019, els veïns del poble de Castelltallat organitzem de vuitena edició de la nostra Cursa de Muntanya, una cursa que transcorre per les nostres contrades, entre boscos, conreus i masies. Aquest any, la cursa es celebrarà el diumenge 20 d’octubre del 2019.

Aquesta cursa, que per nosaltres representa un moment de trobada de tota la gent del poble, serveix també per recordar a la nostra estimada Laura Ferrer, una persona alegre i vital que ens va deixar ja fa uns anys. Volem recordar-la tot fent esport, sabent, que si encara hi fos de ben segur que aquest dia la tindríem entre nosaltres ajudant o participant a la cursa.

Com els darrers anys, es tracta d’una cursa popular de 13,3 km a peu (no homologada) que transcorre pels paratges i corriols de nostre municipi. El recorregut es desenvolupa majoritàriament per pistes forestals, amb alguns petits trams d’asfalt (menys de 2 km). El temps màxim per a completar la cursa és de 2,5 hores.

Durant el circuit hi haurà 3 avituallaments (fruita i beguda) i un esmorzar de germanor al acabar. Hi haurà trofeus pels tres primers classificats, femenins i masculins, i pel primer local femení i masculí. Durant l’entrega de premis hi haurà un sorteig del material cedit pels nostres patrocinadors.

L’hora d’inici de la cursa serà a les 10:00 del matí, però cal que tots els participants recullin els pitralls a les 9:00 del mati.

El lloc de sortida i arribada serà, com en altres edicions, el Casal de Castelltallat.

PREU INSCRIPCIONS

Anticipades: 15€ 
Mateix dia cursa: 20€
En cas de no tenir la llicència FEEC corresponent cal afegir 3€ d’assegurança.

PODEU FER INSCRIPCIONS  EL MATEIX DIA

de 2 de 9 a 2 de 10

HORARIS:

Inscripcions al mateix dia: A partir de les 9h del matí.
Sortida: A les 10 del matí.

Més Informació

Recorregut

Distancia total: 13311 m
Elevación máx: 904 m
Elevación min: 759 m

Com arribar

1. Preneu la sortida 114 – Aguilar de Segarra/Fonollosa de l’EIX TRANSVERSAL (C-25).

2. Seguiu per la carretera BV-3008 en direcció Fonollosa.

3. Després de recórrer quatre quilòmetres i mig, a un canvi de rasant, trobareu a l’esquerra un camí rural asfaltat que condueix fins a Castelltallat.

4. Després d’uns cinc quilòmetres més per aquest camí, un cop sigueu a dalt de la Serra de Castelltallat, trobareu un trencall a mà dreta que anuncia Observatori Astronòmic de Castelltallat, el Casal de Castelltallat és allà mateix, abans d’arribar a l’Observatori.