Anna Rovira guanya en dones i s’aferra a la primera posició del Campionat Maqui en dones

Xavier Rodriguez Bueno guanya la cursa de Castelltallat i escala a la primera posició de la general

 

Xavier Rodriguez s’emporta la segona prova del Campionat Maqui amb un temps de 52 minuts i 44 segons, seguit per Jordi Cunill amb 52 minuts i 50 segons i en tercera posició Marc Boixader amb 53 minuts i 16 segons.

En categoria de dones, l’atleta de Moià Anna Rovira domina de principi a fi tota la cursa amb un temps de 1hora i 16 segons. En una final ajustada, la segona posició s’ha decantat per l’atleta de Santpedor Iolanda Garcia amb 1h 1m i 20 segons, i en el tercer graó ha uqedat Marta Comas de Manresa amb 1h 20minuts i 26s

Xavier Rodriguez  passa a encapçalar la primera posició del Campionat Maqui  seguit de molt a prop per Marc Boixader. En dones, Anna Rovira ha sigut dominadora de les dues primeres curses d’aquest 2016, seguida per Iolanda Garcia que porta 2 segones posicions.

cursa muntanya de castelltallat 2016

 

La cursa molt ràpida, amb bon ambient i promovent la identitat territorial i rural de la comarca.

El temps magnífic, amb sol i una mica de vent  per refrescar la suor dels 120 corredors/es  vinguts majoritàriament de les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i Osona.

La cursa ha començat a les 10 del matí puntuals, en general i per les característiques del traçat de Castelltalalt, la cursa ha sigut ràpida i amb fort ritme al capdavant, que ha fet que els primers en 50 i pocs minuts s’hagin plantat a meta. A partir d’aquell moment, els participants han arribat escalonadament a Castelltalalt. La cursa ha transcorregut sense cap incidència.

La cursa de Castelltalalt ha acabat a  les 12, amb un esmorzar com ve sent normal en totes les curses del Campionat Maqui. Mentre els participants degustaven l’entrepà de botifarra (o vegetal) s’ha procedit a l’entrega de trofeus i al sorteig del material cedit per les empreses col·laboradores.

Podeu consultar les classificacions de la cursa de Castelltallat 2016  aquí

Ens veiem a la 3era cursa del Campionat Maqui! Els Tossals a l’Espunyola (Berguedà) el 6 de novembre. En aquesta cursa, podreu escollir entre 2 circuits un de 14km i un altre de 25km. 1500m d’altitud més  l’ambient i caliu de la gent del Berguedà us farà viure una diada inoblidable.  Les inscripcions estan obertes via web a campionatmaqui.com/tossals.