Les curses del Campionat són esdeveniments esportius del territori, del Bages i el Berguedà amb la característica comuna que volem donar a conèixer les excel•lències de les nostres comarques. Trobareu bons recorreguts, passat per indrets amb paisatges únics i carismàtics de les nostres comarques a fi que us trobeu un recorregut d’allò més singular. Un cop acaba la cursa no es pot marxar sense degusta l’esmorzar abundant amb producte de proximitat. A l’Espunyola, com cada any apostem per oferir un esmorzar abundant, de qualitat, i amb productes de quilòmetre 0

Aquest any l’esmorzar està format per pa del Forn de Cal Pius (L’Espunyola), botifarra i cansalada de l’explotació familiar de Salt del Colom (L’Espunyola), mongetes seques cultivades a l’Espunyola i cuinades per l’Hostal de Montclar, i per acabar postres làctics de Masia Fontirons (L’Espunyola).

I tot això entaulats dins el Local Social de l’Espunyola, amb el caliu que dóna la calefacció aquests dies de novembre, i amb una bona cerveseta per refer les forces.

Marxareu amb les forces recuperades