Arriba l’Octubre i el Novembre Maqui. Les 3 curses de muntanya de referència de la Catalunya Central arrenquen els motors. Aquest 2019 fer la inscripció a les tres proves de muntanya té premi.

desuadora running regal inscripcio campionat maqui 2019

  • Super regal d ‘una samarreta tècnica d’hivern de Trail Running
  • Bossa corredor
    • Xec regal de 500€ per comprar un Nissan a Sanfeliu Motors
    • Un prodcute de la marca Agrofresc de productes de Pagès

T’agrada córrer, t’agrada la muntanya, busques un petit format amb un ambinet impressionant, bon rotllo, paisatges, bons recorreguts, organitzat per la gent del poble? Som les teves 3 curses de final de temporada. Benvingut/da a la família Maqui.

 LA PRIMERA DE LES 3

IX CURSA DE MUNTANYA DE CASTELLTALLAT
#lamesrural del #campionatmaqui

Un any més els veïns del poble de Castelltallat organitzem la nostra cursa de muntanya, que enguany ja arriba a la seva novena edició. Aquesta és la primera de les tres curses del campionat maqui, i tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre del 2019.

Es tracta d’una cursa popular de 14’5 km a peu (no homologada) que transcorre pels paratges i corriols de nostre municipi, entre boscos, conreus i masies. El recorregut es desenvolupa per pistes forestals, amb petits trams d’asfalt de connexió entre ells. El temps màxim per a completar la cursa és de 2,5 hores.

Durant el circuit hi haurà 3 avituallaments (fruita i beguda) i un esmorzar de germanor al acabar. Hi haurà trofeus pels tres primers classificats, femenins i masculins, i pel primer local femení i masculí. Durant l’entrega de premis hi haurà un sorteig del material cedit pels nostres patrocinadors.

L’hora d’inici de la cursa serà a les 10:00 del matí, però cal que tots els participants recullin els pitralls a les 9:00 del matí. El lloc de sortida i arribada serà, com en altres edicions, el Casal de Castelltallat.

samarreta trail run cursa castelltallat