Castelltallat, acull diumenge la seva setena Cursa de muntanya

 Nou trams, menys asfalt i més trams de terra

 #lamesrural

Aquest 2017, els veïns del poble de Castelltallat organitzem de setena edició de la nostra Cursa de Muntanya, una cursa que transcorre per les nostres contrades, entre boscos, conreus i masies. Aquest any, la cursa es celebrarà el diumenge 15 d’octubre del 2017.

Aquesta cursa, que per nosaltres representa un moment de trobada de tota la gent del poble, serveix també per recordar a la nostra estimada Laura Ferrer, una persona alegre i vital que ens va deixar ja fa uns anys. Volem recordar-la tot fent esport, sabent, que si encara hi fos de ben segur que aquest dia la tindríem entre nosaltres ajudant o participant a la cursa.

Com els darrers anys, es tracta d’una cursa popular de 13,3 km a peu (no homologada) que transcorre pels paratges i corriols de nostre municipi. El recorregut es desenvolupa majoritàriament per pistes forestals, amb alguns petits trams d’asfalt (menys de 2 km). El temps màxim per a completar la cursa és de 2,5 hores.

Durant el circuit hi haurà 3 avituallaments (fruita i beguda) i un esmorzar de germanor al acabar. Hi haurà trofeus pels tres primers classificats, femenins i masculins, i pel primer local femení i masculí. Durant l’entrega de premis hi haurà un sorteig del material cedit pels nostres patrocinadors.

L’hora d’inici de la cursa serà a les 10:00 del matí, però cal que tots els participants recullin els pitralls a les 9:00 del mati.

El lloc de sortida i arribada serà, com en altres edicions, el Casal de Castelltallat.

Inscripcions:

En aquesta edició es manté el preu de 10€ (12€ per als no federats) si es fa anticipada per Internet o de forma presencial en el punt d’inscripció, i 15€ (17€ els no federats) per inscripcions mateix dia cursa.

Les inscripcions es poden fer online a http://www.campionatmaqui.com/inscripcions-cursa/ Les inscripcions anticipades es tancaran el dijous dia 12 d’octubre a les 24:00 hores o quan s’arribi als 200 corredors.

Pel que fa a les inscripcions presencials, es poden fer a la botiga de Manresa:

Triskel 365

C/ Carrió, 12 – Manresa 938725901

De dilluns a divendres de 9 a 20:30h i dissabtes de 10 a 20:30h

En qualsevol cas, cal guardar el rebut, que s’haurà de presentar el dia de la cursa per tal de recollir el pitrall.

Fitxa tècnica:

Distancia total: 13311 m

Elevación máxima: 904 m

Elevación mínima: 759 m